AcasăServiciiDislocari Epave

SERVICII

sound by Jbgmusic

Dislocari Epave

Dislocarea epavelor si ranfluarea navelor avariate se numara printre lucrarile cu grad inalt de dificultate pentru care compania Superquatro Grup detine expertiza necesara executarii acestora si echipamente specializate ce presupun utilizarea unor echipamente hidraulice de tragere proiectate special pentru efectuarea acestor operatiuni si a unor echipamente de taiere profesionale provenite de la producatori de renume mondial.

Prin executia completa a doua proiecte de anvergura, respectiv dislocarea pasagerului Transilvania (2008-2010) si dislocarea cargoului m/v Slatina (2012-2013), compania noastra este singura din Romania pentru care acest domeniu, cu multe particularitati, nu mai are secrete.

Ambele proiecte au constituit provocari dificile pentru tot personalul nostru, fiecare lucrare necesitand adaptarea permanenta a solutiilor de lucru astfel incat acestea sa fie finalizate.

Trebuie avut in vedere ca, desi conditiile de lucru in domeniul dislocarilor de epave sunt extrem de grele si implica un grad mare de periculozitate pentru intreg personalul implicat, fie membri ai echipelor de lucru, fie scafandri, compania noastra nu a inregistrat accidente de munca grave sau pierderi de vieti omenesti la nici unul dintre cele doua proiecte.

Pentru mai multe detalii legate de prezentarea tehnologiilor utilizate in dislocarea epavelor, va invitam sa vizualizati sectiunea “MEDIA”.