AcasăColaboratori

Colaboratori

Dintre companiile cu care SUPERQUATRO GRUP colaboreaza in vederea realizarii obiectivelor, mentionam:

  • C.N.F.R. NAVROM S.A. Galati – Transporturi fluviale de marfuri; Manevre in porturi
  • S.C. TRANSNAUTIC DIVING SERVICE S.R.L. Galati – Servicii profesionale de scafandrerie; Masuratori hidrografice 
  • S.C. SOROCAM S.R.L. Bucuresti -  Furnizor produse si agregate de balastiera
  • S.C. GEROCO GROUP S.R.L. Galati – Servicii de logistica (transporturi rutiere)

Societatea comerciala Transnautic Diving Service efectueaza cu personal de inalta calificare toate genurile de lucrari subacvatice. Calificarea personalului, experienta acumulata in lucrari din cele mai diverse, precum si dotarea de ultima ora ne dau posibilitatea sa acoperim o gama diversificata de operatiuni sub apa, cum ar fi: inspectii, determinarea starii fizice a diferite structuri subacvatice, remedierea unor ansamble sub apa, asistenta in executia lucrarilor subacvatice sau chiar executia unor astfel de lucrari.

Pe toata durata executarii lucrarilor subacvatice exista legatura telefonica intre personalul aflat in imersie si personalul coordonator, exista semnal video, fiind posibila inregistrarea operatiunii pe suport digital.

Transnautic Diving Service este autorizata de catre Autoritatea Navala Romana sa execute lucrari de scafandrerie.

In afara de lucrarile de scafandrerie, Transnautic Diving Service detine echipamente profesionale pentru efectuarea de masuratori batimetrice si pentru vizualizarea fundului albiei raurilor sau lacurilor.

Pentru orice alte informatii si detalii referitoare la capacitatea societatii noastre de a executa lucrari de inalta calificare, va stam la dispozitie, putand fi contactati la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .